Wie zijn wij?

Sinds 1995 hebben wij ons gespecialiseerd in textielbedrukkingen. De productie gebeurt steeds volledig in ons eigen atelier.

We werken met moderne machines en degelijke producten om u de beste drukkwaliteit te leveren.

Onze energie wekken wij deels zelf op met zonnepanelen. Het water dat we gebruiken voor ons productieproces wordt gefilterd en hergebruikt.

We vinden het belangrijk dat we kunnen samenwerken met textielleveranciers die over een certificaat beschikken dat hun textiel vrij is van kinderarbeid en eventuele schadelijke productieprocessen.

Voor wie?

We werken voor particulieren, verenigingen, bedrijven, sportclubs, …

Hoe werken we?

Via de website kan u zelf de prijs berekenen en bestellen. Na verwerking van uw bestelling krijgt u een voorbeeld per mail ter goedkeuring. De bestelling kan je afhalen of we versturen naar het door u gewenste adres. De kosten van levering worden aan de klant doorgerekend.

De levertermijn hangt af van de drukte van het moment en of de textiel al dan niet op voorraad is. We streven een levertijd van 1 à 3 weken na.

Indien de bestelling moet worden geleverd, krijgt u samen met het voorbeeld ter goedkeuring een factuur en betalingsverzoek. Na betaling wordt uw bestelling opgestuurd.

Bij afhaling vragen we u ter plaatse te betalen. We beschikken over bancontact.

In beeld